Mircea Lucescu a dat verdictul! Anunţ surpriză al noului selecţioner. Ce a spus despre un fost mare jucător

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea în momentul în care a dat verdictul în cazul unui jucător. Noul selecţioner a vorbit despre un fost mare fotbalist pe care îl consideră cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat în cariera sa.

Mircea Lucescu, actualul selecționer al echipei naționale, a uimit pe toată lumea cu declarația sa. Tehnicianul a dezvăluit că Sergen Yalcin este cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat în întreaga sa carieră.

Mircea Lucescu a dat verdictul!

Sergen Yalcin este considerat de Lucescu cel mai talentat jucător pe care l-a pregătit în cariera de antrenor. Alături de el a câştigat titlul cu Beşiktaş, în 2003.
”Il Luce” consideră că Yalcin este peste Gică Hagi, starul nostru pe care l-a debutat la echipa naţională şi l-a avut elev la Brescia.

„Sunt în fotbal de mulți ani și nu am văzut niciodată un talent ca Sergen Yalcin. Dacă l-aș fi avut la o vârstă fragedă, nimeni nu ar fi vorbit acum de Zidane! Un talent incredibil.

Yalcin, la pauza unui meci, juca foarte mult la curse de cai. Se așeza într-un colț al lui și nu mai… ce punea, Dumnezeu știa. Erau pariuri, da. Dar era un talent cu totul deosebit”, a spus Hagi, la podcastul Fain și Simplu.

Sergen Yalcin a câştigat în cariera de jucător 13 trofee, printre care 3 titluri cu Beşiktaş şi unul cu Galatasaray. Ca manager, el a reuşit dubla cupă-campionat în 2021. La naţională, Sergen a marcat 5 goluri în 41 de prezenţe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed