Gică Hagi pune presiune pe propria echipă! Anunţ categoric înaintea meciului. Ce sunt obligaţi să facă cei de la Farul

Gică Hagi are încredere în echipa sa, înainte meciului cu Sepsi. Tehnicianul le-a transmis elevilor săi că victoria este obligatorie în această partidă. Pentru a rămâne în cursa de play-off au nevoie de toate cele trei puncte.

Farul vine după remiza din deplasare cu Petrolul, iar elevii lui Gică Hagi sunt obligați să obțină victoria în următoarea partidă. Constănțenii au doar 9 puncte și se află pe locul 13 în acest sezon de Superliga.

Gică Hagi pune presiune pe propria echipă!

Dacă vor să rămână în cursa de play-off, constănțenii sunt obligați să câștige partida cu Sepsi. În conferința de presă premergătoare întâlnirii Farul – Sepsi, din etapa a 10-a din Superliga, Hagi a explicat de este esențială victoria în acest joc. Partida se va disputa duminică, 22 septembrie, de la ora 16:00.

”Meci acasă cu Sepsi, sunt trei puncte importante. Suntem conștienți de faptul că avem puține puncte. Trebuie să câștigăm, să fim noi, să facem un meci complet. Sepsi e o echipă destul de agresivă, și ofensiv, și defensiv.

Trebuie să fim atenți la toate aceste aspecte, la tot ce am analizat. Sperăm să prindem o zi bună și să fim inspirați cu toții, pentru că sunt extrem de importante cele 3 puncte. Sper ca și eu să fiu inspirat, la fel ca și ei.

Toate meciurile sunt grele, toate sunt dificile. Este începutul campionatului și se văd anumite aspecte, dar niciun meci nu este ușor, indiferent de adversarul cu care joci. Să câștigi este lucrul cel mai greu din sport, vine presiunea și trebuie să o duci”, a declarat Hagi.

Tehnicianul Farului a mărturisit că are probleme de lot și nu se va putea baza pe trei jucători importanță pentru acest duel. ”Iancu Gabriel, după meciul de la Petrolul nu poate, și Larie. A revenit Cojocaru, dar încă nu e pregătit”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed