Dennis Man are Italia la picioare! O nouă prestaţie uriaşă a tricolorului. Ce a făcut Valentin Mihăilă

Dennis Man are Italia la picioare! O nouă prestaţie uriaşă a tricolorului. S-a aflat ce a făcut Valentin Mihăilă în duelul românilor din Serie A. Patru români s-au duelat în meciul dintre Parma şi Lecce.

Dennis Man nu a marcat, dar a avut o nouă prestaţie foarte bună în tricoul celor de la Parma.

Dennis Man are Italia la picioare!

Parma, la care joacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa lui Rareş Burnete şi Alexandru Borbei, Lecce. A fost un meci din etapa a cincea a campionatului Italiei.

Lecce a marcat prin Dorgu ’32 şi Krstovic ’59. Pentru Parma au înscris Almqvist ‘90+3 şi Hainaut ‘90+6. De la ambele echipe a fost eliminat câte un jucător. Guilbrt ’de la Lecce, în minutul 48 şi Cancellieri, de la Parma, în minutul 58.

La gazde, Borbei şi Burnete au fost rezerve. La Parma, Man a fost integralist, iar Mihăilă a jucat până în minutul 65. Tot sâmbătă, Juventus a remizat acasă cu Napoli, scor 0-0, şi Venezia a învins Genoa, scor 2-0 (goluri Busio ’63, Pohjanpalo ’85).

Partidele Fiorentina – Lazio, Monza – Bologna, AS Roma – Udinese şi Inter Milano – AC Milan sunt programate duminică, iar confruntarea Atalanta – Como va avea loc luni.

După câteva ocazii ale lui Man și Valentin Mihăilă, Lecce a deschis scorul în minutul 32 prin Dorgu. Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 47. Guilbert a fost eliminat direct. Cancellieri, mijlocașul Parmei, introdus pe teren în prima repriză în locul lui Sohm, a văzut și el cartonașul roșu, în minutul 57.

Mihăilă a fost notat cu 6,9 de către cei de la Sofascore, unul dintre cele mai mari calificative din tabăra Parmei. A atins balonul de 48 de ori, a reușit 24 dintre cele 31 de pase încercate, a avut 3 șuturi. Doar unul a fost pe spațiul porții și a pierdut balonul în 12 rânduri. De asemenea, a câștigat 5 dintre cele 8 dueluri avute cu adversarii și a făcut 4 tackling-uri.

În schimb, Man a fost unul dintre cei mai periculoși oameni ai oaspeților și a primit cea mai mare notă de la gruparea ”gialloblu”, 8,0, la egalitate cu Hainaut. Românul a atins balonul de nu mai puțin de 80 de ori, a avut un procentaj de 75% pase reușite (43 din 57).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed