Gigi Becali s-a dezlănţuit! Îl bagă în şedinţă pe Daniel Bîrligea: ‘Să joace ca la CFR Cluj, nu vreau mai bine’ + L-a ameninţat pe atacant

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Îl bagă în şedinţă pe Daniel Bîrligea. După meciul cu Petrolul, scor 1-1, latifundiarul din Pipera s-a dezlănţuit la adresa jucătorului pe care a plătit peste 2 milioane de euro.

Gigi Becali îl bagă în şedinţă deja pe Daniel Bîrligea. Nu este deloc mulţumit de evoluţia noului său atacant din meciul cu Petrolul.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

„Nu pot să spun după o repriză nimic despre Bîrligea. L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. O să vorbesc cu el”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Gigi Becali nu s-a oprit aici. I-a dat un mesaj clar atacantului său de peste două milioane de euro. Dacă nu va da randamentul pe care îl aşteaptă va ajunge pe banca de rezerve. „La mine ca să joci trebuie să nu fugi de joc. Să nu facă şi el ca alţii. Unii care ajung la FCSB aşa fac. Trebuie să înţeleagă să joace ca la CFR Cluj nu vreau mai bine. Am câştigat 1-0, ăsta nu e gol”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed