Max Verstappen rupe tăcerea! Anunţ incredibil al pilotului de la Red Bull Racing. Ce a putut să spună înaintea cursei din Singapore

Max Verstappen rupe tăcerea! Anunţ incredibil al pilotului de la Red Bull Racing. S-a aflat ce a putut să spună înaintea cursei din Singapore. Olandezul zburător este mulţumit cu locul 2 pe grilă.

Max Verstappen a ajuns să se mulţumească şi cu locul 2, pe care l-a obţinut în calificările Marelui Premiu din Singapore.

Max Verstappen rupe tăcerea!

Max Verstappen recunoaşte problemele de la Red Bull Racing. Triplul campion mondial din Formula 1 a ajuns să aibă a patra maşină ca valoare din competiţie. Aşa că locul 2 pe grilă în Singapore este foarte important în lupta pentru titlu. Asta deşi primul va porni marele său rival, Lando Norris.

„Eu sunt fericit cu acest loc 2. Q3-ul a fost destul de dur, mai ales după cele întâmplate cu Sainz. Dacă nu ai grijă de pneuri și frâne pierzi foarte mult timp pe tur. Se pare că mi-am făcut treaba foarte bine și iată-ne aici, pe locul al 2-lea în grilă, în Singapore”, a spus Max Verstappen, înaintea cursei.

Şi Lando Norris a vorbit despre calificările din Singapore. A spus că este mulțumit de faptul că are la dispoziție o mașină rapidă. Nu a avut nicio problemă legată de aceasta în timpul calificărilor și că este fericit pentru că a obținut pole-position-ul.

„A fost special în calificări, au fost curbe dificile. Ceilalți păreau mai rapizi și mi-a fost greu. Sunt fericit pentru pole, mai ales pentru că l-am obținut aici, în Singapore.

Turul meu nu a fost la fel de bun ca turul anterior, în care s-a arătat steagul roșu. Mașina s-a simțit foarte bine, atunci când e mașina ok te simți foarte bine și poți pilota cu încredere.

Am avut încredere că avem o mașină rapidă, nu a trebuit să forțez, este un sentiment foarte bun. Mașina se mișcă. Plătești un preț mare suprapilotând o mașină, am făcut ceea ce am avut de făcut”, a spus pilotul celor de la McLaren Mercedes.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed