Vestea momentului pentru Marius Şumudică! Decizie de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului

Vestea momentului pentru Marius Şumudică! Decizie de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului. Cei de la Rapid sunt în criză şi trebuie să învingă neapărat pentru a mai spera la un loc de play-off.

Echipa lui Marius Şumudică e mai aproape de retrogradare decât de titlu. Are în faţă un meci crucial.

Vestea momentului pentru Marius Şumudică!

Cu o zi înaintea meciurilor de luni, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut totul public. S-au aflat arbitrii şi observatorii partidelor de luni, din etapa a X-a, din Superliga. Primul meci al zilei le opune pe UTA lui Mircea Rednic şi Poli Iaşi. Sunt două echipe aflate în suferinţă, cu o nevoie disperată de puncte.

Disputa de la Arad va fi condusă de către cel mai bun arbitru român, Istvan Kovacs. Acesta pare că este protajat, fiind trimis la meciuri în care nu sunt implicaţi granzii din Superliga.

UTA – Poli Iaşi, ora 18.00

Arbitri: Istvan Kovacs – Marius Mihai Marica, Marius Badea – Marius Omuţ

Camera VAR: Iulian Călin, Tunyogi Ferencz

Observatori: Teodora Albon, Claudiu Boaru

Unirea Slobozia – Rapid, ora 21.00

Arbitri: Ionuţ Coza – Vasile Marinescu, Valentin Avram – Vlad Baban

Camera VAR: Marian Barbu, Marcel Bîrsan

Observatori: Augustus Constantin, Cătălin Popa.

Etapa se încheie cu disputa care va avea loc la Clinceni. Nou promovata, Unirea Slobozia are un început de sezon peste aşteptări. O întâlneşte pe Rapid. Echipa lui Marius Şumudică are nevoie disperată de victorie. Momentan, se află departe de locurile de play-off, adică obiectivul echipei giuleştene din acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed