Lando Norris rupe tăcerea! Anunţul momentului după ce i-a luat faţa lui Max Verstappen. Bătălie cruntă în Formula 1

Lando Norris rupe tăcerea! Anunţul momentului după ce i-a luat faţa lui Max Verstappen. Bătălie cruntă în Formula 1. Pilotul de la McLaren Mercedes a obţinut al şaselea pole position al carierei.

Lando Norris a fost cel mai rapit în calificările din Singapore. Pe locul secund s-a clasat marele său rival la titlu, Max Verstappen.

Lando Norris rupe tăcerea!

La finalul calificărilor, Lando Norris a vorbit despre condiţiile speciale din Singapore. Speră să convertească pole-ul într-o victorie care să-l apropie de Max Verstappen, în clasamentul general.

Pilotul de la McLaren Mercedes e omul momentului în Formula 1. Are cea mai bună maşină şi e într-o cursă de urmărire nebună la general. În Clasamentul constructorilor, McLaren Mercedes le-a luat deja faţa celor de la Red Bull Racing.

Pe poziția a 2-a, în calificări, s-a clasat Max Verstappen, în timp ce a 3-a poziție a fost ocupată de Lewis Hamilton. După calificări, Lando Norris a spus că este mulțumit de faptul că are la dispoziție o mașină rapidă. Are, de fapt, cea mai bună maşină de pe grilă.

„A fost special în calificări, au fost curbe dificile. Ceilalți păreau mai rapizi și mi-a fost greu. Sunt fericit pentru pole. Asta mai ales pentru că l-am obținut aici, în Singapore.

Turul meu nu a fost la fel de bun ca turul anterior, în care s-a arătat steagul roșu. Mașina s-a simțit foarte bine. Atunci când e mașina ok te simți foarte bine și poți pilota cu încredere.

Am avut încredere că avem o mașină rapidă. Nu a trebuit să forțez, este un sentiment foarte bun. Mașina se mișcă. Plătești un preț mare suprapilotând o mașină. Am făcut ceea ce am avut de făcut”, a spus Lando Norris, înaintea cursei de duminică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed