Revenire importantă pentru Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing va porni din prima linie în Singapore. Cine şi-a adjudecat pole position-ul

Revenire importantă pentru Max Verstappen! Olandezul de la Red Bull Racing va porni din prima linie în Singapore. S-a aflat cine şi-a adjudecat pole-position-ul pentru cursa care se va disputa duminică.

Max Verstappen pare în revenire cu Red Bull Racing. Nu a reuşit să îşi adjudece pole-position-ul, dar va porni din prima linie din Singapore.

Revenire importantă pentru Max Verstappen!

Marele rival în lupta pentru titlu al lui Max Verstappen va porni de pe prima poziţie a grilei duminică în cursa de Formula 1 din Singapore. Lando Norris de la McLaren Mercedes speră la o nouă cursă perfectă duminică.

De pe locul al doilea va porni campionul mondial en titre,Max Verstappen, de la Red Bull Racing. Al treilea a fost Lewis Hamilton, de la Mercedes.

Piloţii celor de la Ferrari nu au avt parte de un Q3 deloc bun. Carlos Sainz a indus steagul roşu şi va porni în cursa de duminică abia de pe locul al zecelea. Nici Charles Leclerc nu s-a descurcat prea bine. Va porni abia de pe locul 9.

Colegul lui Lando Norris, Oscar Piastri nu s-a descurcat la fel de bine. Al doilea pilot McLaren Mercedes a obţinut abia al şaselea timp şi va pleca din a treia linie a grilei în cursa de duminică, de pe locul 5. George Russell, al doilea pilot Mercedes, va porni de lângă colegul său, mai exact  de pe locul 4.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed