Anunţ de ultimă oră pentru Max Verstappen! Probleme mari pentru rivalii olandezului. S-a aflat chiar înaintea cursei

Anunţ de ultimă oră pentru Max Verstappen! Probleme mari pentru rivalii olandezului. S-a aflat chiar înaintea cursei de Formula 1 din Singapore. Cei de la Mercedes întâmpină grave dificultăţi.

Rivalii lui Max Verstappen anunţă dezastrul pentru Mercedes, în Marele Premiu din Singapore.

Anunţ de ultimă oră pentru Max Verstappen!

Ambii piloţi ai echipei germane s-au plâns de monoposturi. Totul chiar înaintea cursei de Formula 1 de pe circuitul Marina Bay. Lewis Hamilton a spus că cel mai probabil, nu va reuși să treacă în Q3 în calificările de la Singapore. Acesta a transmis că diferența față de monoposturile de la vârf este una imensă.

„Am încercat să facem totul și nimic nu pare că funcționează, deci cu siguranță va fi o provocare. Am dat totul și după să aflăm că suntem la o secundă distanță.

Cred că în cele din urmă, suntem puțin pierduți și nu suntem siguri unde să plasăm monopostul. În acest moment, nu mă voi califica în Q3”, a spus Lewis Hamilton, conform formula1.com.

Mari speranţe nu are nici colegul său, George Russell. În a doua sesiune de antrenamente, s-a clasat abia pe locul șapte. „Nu am avut ritm. Trebuie să înțelegem ce se întâmplă. Sunt sigur că ne vom primi răspunsurile. Am făcut câteva modificări între antrenamente, dar monopostul nu se simte atât de bine conectat, așa cum se întâmpla în urmă cu un an. Trebuie să încercăm în continuare.

Sunt multe surprize, monoposturile Williams sunt foarte rapide. Cele Red Bull au părut că nici el nu au ritm. Pare că este o mare diferență față de Ferrari și McLaren. Sperăm ca măcar să ne aflăm la jumătatea distanței față de cele patru din față. În momentul acesta, avem mult de lucru”, a spus și George Russell.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed