Adrian Mititelu se va enerva cumplit! S-a terminat CSM Focşani-FCU Craiova. Pas fals făcut de băieţii lui Marius Croitoru

Adrian Mititelu se va enerva cumplit! S-a terminat CSM Focşani-FCU Craiova. Pas fals făcut de băieţii lui Marius Croitoru. Echipa craioveană pornea ca mare favorită în meciul cu echipa nou promovată.

Echipa lui Adrian Mititelu şi-a făcut meciul uşor în startul acestuia. A reuşit să înscrie după doar 10 minute.

Adrian Mititelu se va enerva cumplit!

FCU Craiova a beneficiat de un penalty după un henţ în careul gazdelor. Sekou Sidibe a înscris fără mari probleme. Oaspeţii au continuat să atace, dar nu au mai reuşit să înscrie. De partea cealaltă, gazdele nu au reuşit să se apropie de poarta lui Sandu.

Totuşi, Marius Croitoru a început să retragă echipa în partea secundă, deşi avea doar 1-0. A făcut şi schimbări neinspirate şi pe final a venit golul egalizator. Tot după o fază fixă, Brânzan a adus egalarea pentru gazde, în minutul 86.

Echipa de start FCU Craiova: Codruț – Negru, Lekiatas, Lumbu, Padula – Ghindovean, Pop – Sidibe, Abbey, Moraru – Cl. Bălan

Antrenor: Marius Croitoru

Scor final CSM Gocşani-FCU Craiova 1-1 şi echipa lui Adrian Mititelu a urcat, provizoriu, pe locul 6 al clasamentului. Etapa este însă departe de a se încheia. Mai sunt mai multe meciuri de disputat în această rundă şi FCU Craiova riscă să iasă iar de pe locurile de play-off.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Final incendiar la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-CFR Cluj. Ce au făcut băieţii lui Dan Petrescu

Final incendiar la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-CFR Cluj. Ce...

Gigi Becali, atacat în direct! Greșeală uriașă a șefului de la FCSB. Elias Charalambous e intr-o situație dificila

Raul Rusescu contestă ultimele schimbări puse în aplicare de...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed