Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri despre noul jucător de la FCSB. Cum l-a ajutat pe atacant

Adrian Mutu a vorbit despre noul jucător adus la FCSB în această perioadă. ”Briliantul” l-a antrenat pe atacant la CFR Cluj acesta fiind și motivul pentru care i-a putut face o analiză completă. Este cel mai scump transfer făcut de roș-albaștri în acest sezon.

Daniel Bîrligea este ultimul transfer făcut de patronul FCSB-ului în această perioadă. Finanțatorul campioanei este convins că a luat cea mai bună decizie atunci când l-a ales pe atacantul în vârstă de 24 de ani. Adrian Mutu are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului pe care l-a și antrenat.

Adrian Mutu a dat cărțile pe față!

Daniel Bîrligea este cel mai scump transfer realizat de Gigi Becali la FCSB în ultimul timp.
Atacantul va debuta pentru roș-albaștri în meciul de azi cu Petrolul.
Finanțatorul campioanei este convins că a dat lovitura cu vârful de atac, transferat de la CFR Cluj contra sumei de două milioane de euro.
Mutu l-a antrenat pe jucător la CFR Cluj și tocmai de aceea i-a făcut acestuia o analiză completă.

”Bîrligea este un transfer important pentru FCSB. Rămâne de văzut cum va face față presiunii, pentru că CFR e CFR, FCSB e FCSB. Mai ales că suporterii sunt altfel la FCSB. Plus presiunea patronului care a dat mulți bani pe el ca să dea goluri”, a spus Mutu, conform digisport.ro.

”Briliantul” a mai precizat că Bîrligea este și un fotbalist cu care se poate comunica.

”Daniel este un fotbalist de moral. Eu l-am cocoloșit. Îi zici o dată și înțelege. El de muncit, muncește. Sunt foarte curios cum se va adapta la FCSB. Are tupeu de fotbalist și nu-i e frică de nimeni”, a mai spus Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed