Dorinel Munteanu, făcut praf în direct! Atac devastator la adresa antrenorului de la Oţelul. A fost la un pas de a-şi bate jucătorul

Oțelul Ploiești vs. Dinamo s-a terminat 1-1, iar Dorinel Munteanu nu s-a mai controlat! Gesturile golănești ale antrenorului au fost comentate de către Florin Bratu, tehnician care a pregătit-o pe Dinamo, în trecut.

Dorinel Munteanu l-a tras de guler pe David Maftei, în prima repriză. Tehnicianul ar fi fost deranjat de faptul că fotbalistul nu l-ar fi privit în ochi atunci când i s-a adresat direct.

Dorinel Munteanu, făcut praf în direct!

La scurt timp după evenimentul cu pricina, Munteanu a declarat că regretă un singur lucru, și anume, că nu a adoptat o atitudine și mai dură.

Acest aspect l-a enervat total pe Florin bratu.

„E foarte grav ce spune, din punctul meu de vedere. Nu sunt părtaș la așa ceva, sincer. Eu cred că e încă supărat. Ce poate să însemne mai grav? Să-l bată, nu? Să-i dea vreo palmă, vreun pumn, mă gândesc și eu.

A spus-o răspicat, era foarte supărat, nervos. Înțeleg că e nervos, e încărcat din punct de vedere emoțional. Am văzut declarații și înainte de meci, erau niște contre cu Dinamo. Văzând ce a declarat, e inacceptabil!”, a spus Bratu, citat de digisport.ro.

Declarațiile lui Dorinel Munteanu:

„Indiferent ce jucător este, din bunul simţ trebuie să se uite la mine. Maftei nu s-a uitat, l-am atenţionat puţin, foarte dur, trebuia să fiu şi mai dur. E uşor să comentezi, dar e mult mai greu să fac ce fac eu aici, cu jucătorii care nu au bunul simţ ca măcar să se uite la mine.

Să fie clar pentru toţi, cât eu sunt antrenor, trebuie să respecţi ce spun eu. Au fost momente şi momente când am sărit calul. Ei trebuie să respecte sarcinile mele, nu să mă subestimeze, am adus echipa din Liga a 3-a!”, a spus Dorinel Munteanu, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed