Mihai Stoica îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul de la FCSB care are probleme. A spus totul înaintea meciului

FCSB se va duela cu Petrolul Ploiești, sâmbăta aceasta, de la ora 21.00, în cadrul etapei #10 din noul sezon de Superliga! Mihai Stoica a prefațat partida și oferit detalii despre titularizarea lui Daniel Bîrligea.

Oficialul campioanei României consideră că Bîrligea nu va face față încă din prima partidă. Tânărul atacant a fost transferat de la CFR Cluj, în cadrul celei mai recente perioade de mercato.

Mihai Stoica îi face echipa lui Elias Charalambous!

Mihai Stoica crede că noua achiziție a FCSB-ului nu va face diferența în teren.

„Ăsta e un meci foarte important pentru noi. Dacă nu câștigăm, situația devine mai mult decât delicată. Cu Petrolul am avut probleme în ultima perioadă, mai ales în deplasare. Și acasă i-am bătut greu, cu acel autogol provocat de Luis Phelipe. Am temeri și pentru că e debutul lui Daniel Bîrligea. Toată lumea își pune mari speranțe în el, dar nu se știe dacă un jucător poate face din prima secundă ceva extraordinar.

Bîrligea duce prețul, n-are nicio problemă, nicio apăsare. Așa pare. Nu se gândește deloc la treaba asta, nu pare genul care să se preocupe de ce se scrie. Are o calitate extraordinară – este exact ce ne dorim noi să avem, un jucător care să participe la toate fazele.

Noi ne gândim să facem ceva în Europa și am făcut până acum, am scos două echipe clar mai bune decât noi. Numai dacă luăm bugetele, chiar dacă bugetele nu joacă. Am scos Maccabi Tel Aviv și LASK Linz. Înainte nu prea îi scoateam pe ăștia.

Cu astfel de jucători poți face ceva în Europa și cred că el se va integra rapid în echipa asta. Când vine un jucător cu salariu mare, prețul pe spate, poate să fie privit în vestiar puțin mai pieziș, dar în momentul în care vine un jucător și toată lumea îl vede că este salahor, care nu e un cuvânt jignitor, e mare lucru ca atacant să alergi nonstop, să nu spui că tu ai costat atât!”, a declarat, conform primasport.ro, Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed