Mihai Pintilii nu s-a mai abţinut! De ce se teme de viitoarele adversare. Avertisment înaintea debutului în grupa de Europa League

Mihai Pintilii a prefațat duelurile campioanei României din UEFA Europa League! FCSB își va începe aventura pe data de 26 septembrie, într-un duel direct cu RFS, pe teren propriu. Este cel mai abordabil adversar pentru campioană.

Până la debutul în cupele europene, roș-albaștrii se vor duela cu Petrolul Ploiești, sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua. Mihai Pintilii crede că FCSB se află la același nivel cu viitoarele adversare din Europa.

Mihai Pintilii nu s-a mai abţinut!

Oficialul campioanei României a vorbit şi despre duelul cu PAOK Salonic, formaţie pregătită de către Răzvan Lucescu, fiul selecționerului echipei naționale.

„Singurul lucru pe care mi-l doream era să jucăm cu Manchester United. Ori la ei, ori la noi, dar important era să jucăm cu o echipă puternică şi e o bucurie imensă, mai ales că jucăm şi acasă

Elias Charalambous şi-a dorit mult să jucăm cu PAOK, el jucând acolo şi şi-a dorit mult PAOK. Şi eu mi-am dorit, pentru că e o atmosferă senzaţională. Jucăm împotriva unui antrenor român mare (n.r. – Răzvan Lucescu), un antrenor consacrat. Ne bucurăm şi avem de învăţat.

Sunt echipe puternice şi echipe de talia noastră. Ne vom lupta, vom încerca să aducem cât mai multe puncte. La urma urmei nu avem nimic de pierdut, doar de câştigat, indiferent cu cine jucăm!”, a spus Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed