Probleme mari pentru Răzvan Lucescu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Pe cine a pierdut antrenorul lui PAOK Salonic

Probleme mari în lotul pregătit de Răzvan Lucescu la PAOK. Echipa a suferit o pierdere uriașă înaintea duelului cu Volos, din campionat. Unul dintre jucători s-a accidentat și nu mai poate evolua în următoarea partidă.

Răzvan Lucescu nu se poate baza în deplasarea cu Volos pe Andrija Zivkovic, unul dintre jucătorii săi de bază. Mijlocașul s-a resimțit după meciul din etapa precedentă și a fost menajat pentru a nu agrava accidentarea.

Probleme pentru Răzvan Lucescu!

PAOK se va deplasa pe terenul celor de la Volos, pentru confruntarea din etapa a cincea de campionat. Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00.

Andrija Zivkovic nu a făcut deplasarea cu lotul celor de la PAOK. Mijlocaşul sârb nu face parte din echipa anunţată de Lucescu, pentru meciul de sâmbătă.

Zivkovic s-a resimţit după derby-ul din etapa precedentă cu Panathinaikos. Sârbul a fost menajat pentru duelul cu Volos, în vederea recuperării sale la timp pentru confruntarea cu Galatasaray, din grupa de Europa League.

Andrija Zivkovic este unul dintre titularii de bază de la PAOK. Sârbul de 28 de ani nu a ratat niciun meci în acest sezon. A reuşit să înscrie două goluri şi să ofere tot atâtea pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed