Andrei Nicolescu nu s-a mai abţinut! Anunţul nopţii despre Zeljko Kopic: ‘E un moment delicat’ + Obiectivul lui Dinamo din acest sezon

Andrei Nicolescu nu s-a mai abţinut! Anunţul nopţii despre Zeljko Kopic. Şeful celor de la Dinamo a spus clar. Vrea ca echipa sa să se califice în acest sezon în play-off-ul de Superliga.

Andrei Nicolescu a spus de ce Dinamo nu se grăbeşte când face transferuri. Nici nu a vrut să audă de milionul de euro cerut de Vasile Şiman de la prima insolvenţă.

Andrei Nicolescu nu s-a mai abţinut!

„Nu avem nicio emoţie. E o creanţă de la prima insolvenţă. E o situaţie prin care trebuie să trecem. Am dovedit că lotul lui Dinamo e echilibrat. Am câştigat 2 jucători. Putem juca şi cu 8 români şi 3 under. E un moment delocat, dar de creştere. Am câştogat jucători români, foarte tineri şi au demonstrat că merită să fie al lui Dinamo.

Sunt foarte mândru de jucătorii lui Dinamo. Rezultatul contează mai puţin, clasamentul e intermediar. Sunt mândru de echipă şi de stilul de joc”, a spus Andrei Nicolescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Andrei Nicolescu nu s-a oprit aici. A spus că Dinamo încă mai vrea jucători şi i-a stabilit obiective clare lui Zeljko Kopic. „Suntem în căutare de jucători pentru sistemul lui Dinamo. Întârzie transferurile pentru că Dinamo e în construcţie. Nu trebuie să facem greşeala de a face transferuri doar de dragul de a le face şi pe bani mulţi. Ne dorim ca de la anul să îndeplinim regula FRF pentru jucătorii români.

În acest an, sunt din ce în ce mai sigur că ne putem bate la play-off. Politic e foarte bine”, a mai spus Nicolescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed