Antrenorul dat afară de Dan Şucu şi-a găsit de muncă! Neil Lennon a semnat contractul. Cu ce se va ocupa nord-irlandezul

Neil Lennon și-a găsit rapid de lucru după ce a fost dat afară de Dan Șucu. După experiența din România, nord-irlandezul s-a întors în Marea Britanie, dar nu a mai găsit altă echipă.

A semnat însă un contract cu TNT Sports pentru postul de comentator sportiv.

Neil Lennon, comentator sportiv

Nord-irlandezul, campion de 5 ori cu Celtic în Scoția, nu și-a mai găsit echipă după ce a plecat de la Rapid. A revenit însă la meseria de comentator sportiv.

Înainte de a veni la Rapid se ocupa cu același lucru după ce în octombrie 2022 a fost demis de la Omonia Nicosia.

Lennon a venit în România la finalul sezonului trecut. Dan Șucu și-a făcut speranțe în privința sa, dar antrenorul a dezamăgit. După 6 etape (5 remize și o înfrângere), șeful giuleștenilor a decis să-l înlocuiască.

„Pe Giulești, nu am fost obișnuit să văd că echipa noastră are posesie sub 30 la sută. A fost o perioadă grea din punct de vedere sportiv, nu financiar. Eu nu pot accepta așa ceva”, a spus Dan Șucu a doua zi după demiterea lui Lennon.

Nord-irlandezul le-a mai antrenat pe Celtic, Hibernian, Boton, Omonia Nicosia. Are în palmares 5 titluri și 4 Cupe câștigate în Scoția.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed