S-a decis soarta lui Radu Drăguşin! Amănunte de ultimă oră despre tricolor. Antrenorul celor de la Tottenham a făcut planul

S-a decis soarta lui Radu Drăguşin! Amănunte de ultimă oră despre tricolor. Antrenorul celor de la Tottenham a făcut planul. Jucătorul nostru nu este printre oamenii de bază ai londonezilor.

Veste extrem de importantă pentru Radu Drăgușin. S-au aflat planurile lui Ange Postecoglou, tehnicianul echipei.

S-a decis soarta lui Radu Drăguşin!

Radu Drăgușin a fost titular în duelul din Cupa Ligii Angliei, dintre Coventry și Tottenham, câștigat de gruparea din Premier League cu scorul de 2-1. Cei de la HotSpurHQ au venit cu o veste importantă pentru jucătorul nostru. Fundaşul central va fi titularizat de Ange Postecoglou în meciurile din Europa League, având în vedere faptul că, în ultima perioadă, a primit mai multe șanse de la tehnician.

”Radu Drăgușin a fost nevoit să fie răbdător pentru o șansă la Spurs până în acest moment și va vedea Europa League drept o șansă pentru a fi titular regulat și să îi dea lui Ange Postecoglou bătăi de cap în momentul în care alcătuiește formula de start.

Cristian Romero a părut lipsit de entuziasm în acest sezon și este o oportunitate perfectă să îl mai odihnească pe Romero și să îi dea cheile lui Drăgușin”, a scris sursaa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed