Ioan Ovidiu Sabău se teme de meciul cu CSU Craiova! Anunţul făcut de antrenorul liderului. Alexandru Mitriţă, coșmarul clujenilor

Ioan Ovidiu Sabău se teme de meciul cu CSU Craiova, asta chiar dacă oltenii nu au mai câștigat de trei etape. De partea cealaltă, moralul celor de la U Cluj e foarte bun. În ultimul meci au învins-o pe Rapid, 2-0.

U Cluj și CSU Craiova se întâlnesc duminică, 22 septembrie, de la ora 21:30, în partida din etapa a 10-a din Superliga.

Ioan Ovidiu Sabău se teme de meciul cu CSU Craiova

Ioan Ovidiu Sabău rămâne cu picioarele pe pământ. Clujenii sunt pe primul loc în SupeLigă, cu 21 puncte. Antrenorul este însă conștient că urmează un meci dificil și și-a avertizat elevii în privința lui Alex Mitriță.

„Cu Craiova va fi greu, foarte greu. Ei vin după o perioadă destul de grea. Au o echipă competitivă, în care s-a investit, cu un antrenor foarte bine pregătit, cu jucători care, dacă sunt lăsați și prind încredere, pot să facă diferența.

Mitriță e un jucător în formă în momentul de față, s-a întors la echipa națională. Trebuie să pregătim foarte bine meciul, să le acordăm atenție atât cât trebuie. În același timp, noi trebuie să avem încredere în ce suntem capabili să facem, în calitățile noastre. Până la urmă i-am convins pe jucătorii mei că au valoare. Au calitate și când sunt pregătiți.

Nu e vorba de motivație, ci de continuitate, adică să înțelegem că nu avem voie să ne admirăm prea mult. Am primit ceea ce merităm: atenție, respect, apreciere.

Trebuie să țină nu mai mult de două zile, acestea au trecut și acum trebuie să o luăm de la capăt. Aici e tot secretul, ca eu să-i conving că nu avem voie să ne mulțumim cu puțin.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pe site-ul clubului.

Oltenii trec printr-o perioadă dificilă. Nu au mai câștigat de trei etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed