Anunţ de ultimă oră despre Daniel Bîrligea! Ce se întâmplă cu noul atacant de la FCSB. Elias Charalambous a dat detalii din interior

Anunţ de ultimă oră despre Daniel Bîrligea. Elias Charalambous a anunțat în cadrul unei conferințe de presă când va debuta atacantul la FCSB. Atacantul venit de la CFR Cluj este deja un jucător crucial pentru campioană.

Fotbalistul a ajuns la campioana României la începutul lunii septembrie. Gigi Becali le-a plătit celor de la CFR Cluj 2,5 milioane de euro pentru Bîrligea.

Elias Charalambous a anunțat când debutează Daniel Bîrligea

Daniel Bîrligea nu a putut să joace deocamdată pentru noua sa echipă. Singurul meci a fost cu CFR Cluj, iar atacantul nu poate juca împotriva fostei sale echipe. Elias Charalambous spune că fotbalistul este pregătit și va intra în teren la partida cu Petrolul.

„Bîrligea e pregătit, cu siguranță va juca mâine. Nu vreau să pun presiune pe el sau pe alți jucători, i-am văzut calitatea, sunt sigur că va ajuta echipa, dar și el va trebui ajutat.

Sunt pozitiv în legătură cu el, trebuie să dea tot ce are mai bun, nu doar el, toți jucătorii. Nu vrem să punem presiune extra pe el, calitatea e evidentă”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Înaintea meciului cu Petrolul, FCSB l-a trecut pe Daniel Bîrligea în lotul pentru Superliga. De pe listă a ieșit David Kiki.

FCSB – Petrolul se joacă sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed