Noul jucător a lui Costel Gâlcă a spus clar! De ce a venit în România. Obiectivul lui Iago Lopez

CSU Craiova l-a prezentat pe Iago Lopez. Noul jucător al lui Costel Gâlcă a spus de ce a ales să semneze cu oltenii, dar și ce obiectiv are. Vrea să scrie istorie în tricoul noii sale formaţii.

CSU Craiova va juca în deplasare cu U Cluj duminică, 22 septembrie, de la ora 21:30, în  etapa a 10-a din SuperLiga României.

Jucătorul lui Costel Gâlcă a spus de ce a venit în România

Iago Lopez (25 de ani) a fost prezentat oficial. Fundașul a venit liber de contract după ce s-a despărțit de AD Alcorcon, formație din liga a treia din Spania. După ce a semnat cu oltenii, fotbalistul a acordat un interviu în care a spus de ce a venit în România.

”Sunt aici pentru că am primit păreri pozitive despre echipă. Am vorbit cu Grego Sierra, care mi-a dat referinţe foarte bune despre Universitatea Craiova. Costel Gâlcă m-a ajutat foarte mult în luarea deciziei, pentru că m-a sunat și mi-a spus că mă vrea aici. Este un club la care voi evolua. Cred că acesta a fost principalul lucru care m-a determinat să mă decid să vin aici.

Consider că principalele mele calități sunt următoarele: sunt un jucător foarte rapid, căruia îi place să urce des în ofensivă, dar de asemenea, nu uit de partea defensivă”, a declarat Iago Lopez, pe contul oficial al celor de la CSU Craiova.

Lopez are o cotă de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Fotbalistul a jucat până acum doar în Spania la CF Peralada, Girona, Logrones, și CS Mirandes.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed