Cea mai frumoasă sportivă din România vrea să dea lovitura! Anunţul care o poate mobiliza pe Bernadette Szocs. Ce trebuie să facă la următorul turneu / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România vrea să dea lovitura! Anunţul care o poate mobiliza pe Bernadette Szocs. S-a aflat ce trebuie să facă la următorul turneu pentru a urca în clasamentul mondial.

Cea mai frumoasă sportivă din România participă la un nou turneu faimosVeste teribilă pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Anunţul care tocmai a venit. Cu cine se bate Bernadette Szocs / Foto. Este vorba despre China Smash 2024 care va avea loc în perioada 26 septembrie – 6 octombrie.

Cea mai frumoasă sportivă din România vrea să dea lovitura!

Cea mai frumoasă sportivă din România îşi doreşte o prestaţie solidă în China. Asta o poate ajuta să urce în topul mondial. În acest moment, Bernadette Szocs se află pe locul 13 în ierarhia mondială, cu 1442 puncte.

Dacă va obţine rezultate bune în China, Bernie ar putea urca până pe locul 11. Asta ar însemna să prindă sferturile de finală ale turneului. Astfel, le-ar depăşi pe Miu Hirano şi pe Adriana Ruiz. Pentru a reveni în top 10, Szocs are nevoie de o prezenţă în semifinalele competiţiei. Mai mult, ocupantele locurilor 10, 11 şi 12 să nu avanseze prea mult în turneu.

China Smash e un turneu cu premii uriaşe. Campionul va încasa 100.000 de dolari, finaliştii, 60.000 de dolari. Semifinaliştii au asiguraţi 40.000 de dolari, iar sfertfinaliştii vor primi 20.000 de dolari.

Szocs nu e singura românca de pe tabloul principal. Acolo se mai află şi Eliza Samara. În calificările pentru tabloul feminin se mai află Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia. Pe tabloul masculin, România este reprezentată de Ovidiu Ionescu. Un alt jucător al nostru, Eduard Ionescu, se află în calificări.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed