Elias Charalambous, în alertă! Probleme mari pentru antrenorul celor de la FCSB. S-a aflat înaintea meciului

Elias Charalambous se confruntă cu probleme de lot. Antrenorul celor de la FCSB a aflat înaintea meciului că David Kiki este în continuare indisponibil, în urma accidentării suferite la echipa națională.

Fundașul lateral nu va face parte din lotul pregătit de Elias Charalambous pentru partida dintre FCSB și Petrolul, de sâmbătă. Accidentarea suferită atunci când a jucat pentru echipa națională, este motivul indisponibilității jucătorului.

Elias Charalambous în alertă!

Cipriotul se confruntă cu probleme în rândul jucătorilor. undașul lateral, David Kiki nu va fi în lot pentru FCSB – Petrolul, programat sâmbătă, de la ora 21:30.

Lixandru, să vedem și în funcție de antrenament dacă o să fie apt. Mai e și Kiki care e OUT. Asta e tot.

Mâine jucăm acasă. Întâlnim o echipă care a arătat că se luptă cu toți adversarii. E un joc pe care vrem neapărat să îl câștigăm și să luăm puncte. Vom da tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiți. Știu că vor fi alături de noi mâine și îi vor încuraja pe băieți. Vrem să luăm cele 3 puncte.

(n.r. Patronul a spus că meciul este foarte important. Este acest duel cu Petrolul decisiv pentru accederea în play-off?) Toate meciurile sunt decisive. Nu știm dinainte rezultatul. Vrem să luăm 3 puncte. Trebuie să facem puncte pentru că avem nevoie de ele.

Sistemul de joc poate suferi modificări pe parcursul jocului. Depinde de jucătorii disponibili pe care îi avem. Depinde și ce se întâmplă pe parcursul jocului. Avem nevoie de fani și să ne încurajeze de la început până la sfârșit”, a declarat Charalambous, la conferința de presă premergătoare jocului din Ghencea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed