‘Nu pot să salvez o ţară’. Ion Ţiriac s-a enervat cumplit. Replică dură a magnatului pentru contestatari

‘Nu pot să salvez o ţară’. Ion Ţiriac s-a enervat cumplit. Replică dură a magnatului pentru contestatari. Cel mai bogat român le-a răspuns pe măsură celor care îl consideră un om zgârcit.

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi atunci când a fost acuzat că este zgârcit. Cel mai bogat român i-a făcut praf pe contestatarii săi.

Ion Ţiriac s-a enervat cumplit

Ion Ţiriac spune că a muncit încă de când avea doar 16 ani şi a făcut avere cu mari sacrificii. Fostul mare jucător de tenis are un succes spectaculos în afaceri şi nu s-a ferit să anunţe de ce este zgârcit.

„(Sunteți un om zgârcit?) Aaaaa! Eu sunt foarte zgârcit. Da, sigur că da, așa este! Eu am muncit într-o fabrică la 16 ani și aveam 375 de lei pe lună. Deci știu ce înseamnă să câștigi o bucată de pâine. Eu când am împlinit 15 ani aveam 30 de bani în buzunar. Și m-am dus și am cumpărat 2 felii de franzelă. Deci eu știu ce e banul și cum îl câștigi. De asta sunt zgârcit!

Eu nu pot să schimb sau să salvez o țară. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am băgat în politică deloc. Fac ce pot să fac ca un om care a avut puțin mai mult noroc, iar alții care vorbesc de zgârcenie să-mi spună ce au făcut în viața lor. Sau cât costă kilogramul de pâine. Și dacă l-au câștigat ei sau l-au furat„, a declarat Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

Cel mai bogat român are trei copii. Este vorba despre Alexandru Ion, Karim și Ioana Natalia. Primul este din relația cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg. Karim și Ioana Natalia sunt rodul relației cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Conform presei de specialitate, fostul mare jucător de tenis este cel mai bogat român, în 2024. Averea acestuia se ridică la aproximativ 2,2 miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tricolorul lui Mircea Lucescu, ameninţat! Cuvinte dure la adresa românului. Antrenorul l-a făcut praf

Denis Drăguș a fost avertizat de către antrenorul celor...

Mihai Stoica se teme de Petrolul! Avertisment pentru propria echipă. Ce este obligată să facă FCSB

Mihai Stoica avertizează jucătorii înaintea confruntării dintre FCSB și...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed