Vestea momentului pentru Simona Halep! Sportiva noastră a primit invitaţie la un turneu important. Când va avea loc

Vestea momentului pentru Simona Halep! Sportiva noastră a primit invitaţie la un turneu important. S-a aflat când va avea loc. Fostul lider mondial a ajuns pe locul 1132 WTA, dar continuă să atragă.

Simona Halep tocmai a primit invitaţie la turneul WTA de la Tokyo, Toray Pan Pacific Open. Acesta va avea loc la finalul lunii viitoare.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Turneul de la Tokyo, unul de 500 de puncte, are loc între 21 și 27 de octombrie. Apoi, Simona Halep va participa la turneul WTA 250 de la Honk Kong, unde a primit, de asemenea, un wild card în urmă cu câteva zile.

Intenția româncei este să lege cele două turnee asiatice. Totul depinde de starea fizică a fostului lider mondial, conform gsp.ro. Va fi a 39-a ediția e turneului nipon care este dotat cu premii totale de 800.000 de dolari. Trofeul din 2023 a fost câştigat de rusoaica Veronika Kudermetova.

Sezonul de pe hardul asiatic încheie calendarul competițional în tenisul feminin. În noiembrie mai sunt programate doar două evenimente. Este vorba despre Turneul Campioanelor care va începe pe 4 noiembrie, la Riad şi  Turneul final Billie Jean King Cup, care va debuta pe 11 noiembrie, la Malaga.

Simona Halep nu a mai jucat din luna mai, din cauza unei accidentări la genunchi. A abandonat în primul tur de la Trophee Clarins, în disputa cu McCartney Kessler.

Între timp, Halep a participat la un meci demonstrativ la Sports Festival, când a făcut echipă cu Andrei Pavel, și i-a înfruntat pe Steffi Graff și Andre Agassi. „Sunt încă în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârșit de octombrie să joc un turneu la Honk Kong, mi-aș dori tare mult. Mi-e dor, simt lipsa competiției, sper să fiu sănătoasă și aptă de joc, ăsta e planul”, a declarat Simona Halep înainte să primească invitația oficială.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed