‘Se simte rugina la el’. Cuvinte dure la adresa lui Florin Tănase. Adrian Mutu a dat un verdict dur asupra jucătorului

După două sezoane petrecute în Golf, Florin Tănase a revenit din vară la FCSB. Adrian Mutu a dat un verdict dur asupra jucătorului, pentru care are numai cuvinte de laudă. ”Briliantul” consideră că mijlocașul va fi un adevărat pericol pentru apărările adverse.

Florin Tănase, preferatul patronului de la FCSB, primește încurajări de la Adrian Mutu. Mijlocașul ofensiv a jucat bine în derby-ul cu CFR Cluj și a fost lăudat în urma prestației sale. Momentan, jucătorul nu este la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

Adrian Mutu a dat verdictul!

Favoritul lui Gigi Becali, Florin Tănase, este încurajat de Mutu. „Briliantul” e fanul jucătorului de la FCSB, pe care îl vede un adevărat pericol pentru echipele adverse.
După două sezoane petrecute în Golf, Tănase s-a întors în vară la FCSB. Mutu e convins că roș-albaștrii vor avea un atac letal cu Florin Tănase și Daniel Bîrligea.

„Se vede că încă are rugină pe el după anul petrecut în Asia. Dar Tănase e un jucător de excepție și de execuție. Atunci când își va reveni va da mult. E și marcator. Cu el și cu Bîrligea în față vor crea mari probleme echipelor adverse.
n.r. – Gigi vrea să îl retragă inter) A mai jucat inter.

El trebuie să ocupe o poziție să fie mereu cu fața spre poarta adversă. Când urcă câțiva metri spre poarta adversă și îl prinde cu spatele la poartă are ceva probleme. Nu e un joc care i se pliază lui Tănase. Eu îl văd mai jos putin. Tănase poate să fie un 8, un inter, fără probleme”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Becali e încrezător!

De când s-a întors la campioana României, Tănase a jucat în cinci meciuri pentru FCSB. Momentan golgheterul Superligii din sezoanele 2020-2021 și 2021-2022 nu a reușit însă nimic notabil.

„Probabil Tachtsidis ăla leagă jocul la ei. Am văzut și în echipa noastră. Cum a jucat Tănase acolo, gata, a început să meargă totul” (n.r. legat de faptul că Florin Tănase a jucat în poziția de mijlocaș central în finalul meciului). „Dacă nu ai creier, nu se poate.

Așa jucăm de acum înainte. S-a văzut imediat. Trebuie să avem și un pianist. Vreau să văd și achizițiile celor de la Craiova și Rapid. Vreau să văd ce e cu ei. La CFR am văzut. Nu sunt de speriat. Să vedem acum la Rapid și Craiova. Să vedem ce joacă. Cred că sunt jucători buni. Au dat bani pe ei”, a explicat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed