‘A venit în vestiar, ştiam dinainte’. Cum l-a distrus Gigi Becali pe un fost jucător de la FCSB. Mărturia incredibilă a acestuia

Un fost jucător al FCSB-ului, a vorbit despre perioada grea prin care a trecut sub comanda lui Gigi Becali. La patru ani distanță de la nefericitele clipe, atacantul a dezvăluit ce i se spunea înaintea fiecărui meci.

Adi Petre, acum jucător la Concordia Chiajna, a vorbit despre perioada în care juca la echipa patronată de Gigi Becali. Acest lucru se întâmpla între ianuarie 2020 și februarie 2021. Atacantul a declarat că înaintea fiecărui meci era atenționat.

Cum l-a distrus Gigi Becali pe un fost jucător de la FCSB?

Atacantul de 26 de ani a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, unde a fost legitimat timp de un an.
Fotbalistul care joacă acum la Concordia Chiajna a fost ”clientul” lui Becali la FCSB, scos foarte des la pauză. Acum, la patru ani distanță, a declarat că i se spunea dinainte de meci că va juca doar 45 de minute.

Petre a relatat un moment din vara lui 2020, când patronul echipei a intrat în vestiar înaintea meciului retur cu Dinamo din Cupa României.

”În meciul tur câştigasem cu 3-0, dar apăruse o ştire cum că am putea pierde noi meciul la masa verde, pentru că a fost folosit un jucător şi nu ar fi trebuit, pe Vlad.
Înainte de meci am zis că trebuie să câştigăm cu peste 3-0, că dacă ei câştigă cu 3-0 noi măcar să le dăm 4-0 şi a venit domnul Becali în vestiar înainte de meci şi a zis ‘Aveţi 5.000 de euro de căciulă pentru fiecare gol peste 3-0, 5.000 golul al patrulea, golul al cincilea 5.000. Câte goluri daţi atât aveţi de căciulă, ca să fim noi siguri’.
Şi am dat gol în secunda 50 şi am zis că-i rupem, dăm şapte, opt goluri şi aşa a rămas, 1-0. Până la urmă ne-am calificat, că nu a fost problema.

Ştiam dinainte că ies de la pauză la FCSB, dinainte de meci. Veneau şi îmi spuneau că ies la pauză. Nu conta că dau gol, nu, eu ies la pauză. Acolo mi-am pierdut plăcerea de a mă antrena”, a declarat Adi Petre, la podcastul ”Vreau să Știu”.

FCSB nu trece printr-o perioadă bună, iar locul în clasament ne arată clar acest lucru. Roș-albaștrii se află pe poziția 11 în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed