Dezvăluiri de ultimă oră despre Cornel Dinu! Legenda lui Dinamo, pe patul de spital. Ce probleme de sănătate are

Marea legendă a lui Dinamo, Cornel Dinu, se află în spital, în urma unei intervenții chirurgicale. Fostul mare jucător și antrenor este internat de două săptămâni pentru a face o serie de investigații în legătură cu afecțiunile sale cronice.

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Universitar Elias din București. Motivul intervenției chirurgicale a fost o problemă cronică, coxartroză, artroză degenerativă a șoldului. Fostul mare dinamovist va mai rămâne internat câteva zile.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Cornel Dinu!

Fostul mare jucător și antrenor dinamovist se află internat de două săptămâni, pentru a face o serie de investigații în legătură cu afecțiunile sale cronice.
Legenda lui Dinamo a fost operată de coxartroză, artroză degenerativă a șoldului, o boală cronică.

Cel care s-a ocupat de intervenție a fost Profesorul Horia Orban, șeful Secției Ortopedie – Traumatologie.

În urmă cu câteva luni, fostul internațional fusese internat la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a se opera la piciorul stâng. Din nefericire s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar intervenția chirurgicală a fost amânată.

Potrivit gsp.ro, cea mai recentă intervenție publică a lui Dinu a fost în ziua în care Gigi Mulțescu, s-a stins din viață.

”Dumnezeu să-l odihnească! Ne naștem să murim… Gigi mi-a fost prieten nu numai pe terenul de fotbal. Ne-am înțeles bine, a fost un mijlocaș de clasă. A avut un rol determinant în coordonarea jocului din linia mediană.

Din păcate, la fel ca și alți jucători importanți ai lui Dinamo, a fost uitat de actuala conducere. Nu și de Nicolae Badea, care a avut grijă și l-a sprijinit cât a putut. Mă bucur și acum, în momente de tristețe, că am putut să-l ajut, după ce a terminat cariera de jucător, să plece în Turcia, printr-un prieten de la Beșiktaș, Turan, plecat din Medgidia, care l-a sprijinit să-și facă un nume respectat în Turcia”, a spus Dinu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed