‘Ar trebui să fie momentul nostru’. Vedeta lui Costel Gâlcă a spus clar! Obiectivul celor de la CSU Craiova în acest sezon

Vedeta lui Costel Gâlcă își dorește cu ardoare ca echipa lui să își îndeplinească obiectivul în acest sezon. Andrei Ivan este de părere că a venit timpul ca CSU Craiova să obțină titlul de campioană a României.

De mai bine de 30 de ani oltenii așteaptă ca titlul să revină în Bănie. Se tot încearcă și, parcă, la final ceva nu iese bine. După 9 etape, CSU Craiova este pe locul 4 în clasament, cu 15 puncte.

‘Ar trebuie să fie momentul nostru’. Vedeta lui Costel Gâlcă a spus clar!

La început de sezon au condus clasamentul, după care au ajuns pe locul 2, fiind depășiți de studenții lui Ioan Ovidiu Sabău. Acum, de trei etape oltenii sunt fără câștig, astfel că au ajuns să fie depășiți și de Oțelul Galați, dar și de Dinamo.

Totuși, Andrei Ivan nu își pierde speranțele. Atacantul lui Costel Gâlcă crede că acum, în acest sezon, ar fi momentul ca echipa lui să biruie.

„Ar trebui să fie momentul nostru, pentru că în fiecare an ne-am impus ceva, dar nu am putut rezolva nimic. Am avut un start foarte bun de campionat, trebuia să mai luăm nişte puncte cu echipele care sunt mai jos decât noi acum.

Acesta a fost gândul meu mereu, dar, în acelaşi timp, mă bucură când echipele din campionatul nostru sunt interesate de mine”, a spus Andrei Ivan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed