Adrian Mutu a dat verdictul! Dezvăluiri despre noua vedetă de la FCSB. Comparaţia cu Louis Munteanu

Adrian Mutu a dat verdictul și a făcut dezvăluiri despre noua vedetă de la FCSB. Acesta a fost comparat cu Louis Munteanu iar patronul echipei a declarat că este cel mai bun transfer realizat în ultimii ani.

Adrian Mutu nu a ezitat să vorbească despre Munteanu care a semnat cu CFR Cluj în această vară. În derby-ul contra celor de la FCSB, jucătorul a marcat două goluri. Patronul echipei este foarte mulțumit de achiziția făcută.

Adrian Mutu a dat verdictul!

Munteanu a semnat cu CFR Cluj în această vară, iar patronul Neluțu Varga a declarat pentru FANATIK că este cel mai bun transfer realizat în ultimii ani.
În ultimul timp au apărut tot mai multe discuții cu privire la care jucător este mai bun dintre Louis Munteanu și Daniel Bîrligea. iar Adi Mutu a explicat ce plusuri are fiecare.

”Sunt același profil. Nu sunt foarte diferiți, aici vorbim de cine e mai tehnic. Important e că amândoi au aceeași foame de gol și dau goluri. Nu pot să-mi spun cine îmi place pentru că nu vreau să creez o polemică.

Nu-mi place ca public să fac diferența între doi fotbaliști foarte buni, în formă și care au jucat în aceeași echipă. Cred că ce face mai mult Bîrligea e faptul că e mai prezent în jocul echipei și ajută de multe ori echipa să urce atunci când este în dificultate și asta ar trebui să facă și Louis.
Dar Louis are execuții mai rafinate decât Dan. Amândoi au golul în sânge și au același profil, doar că unul e mai bătăios și unul nu. Unul e mai tehnic și unul nu”, a declarat Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed