Jucătorul celor de la FCSB, mesaj pentru propria soţie! Ce i-a Adrian Şut partenerei. Tânăra a reacţionat imediat / Foto

Bianca Șut, soția mijlocașului celor de la FCSB, își sărbătorește ziua de naștere! În acest context, Adrian a transmis un mesaj extrem de emoționant, prin intermediul rețelelor de socializare.

Jucătorul campioanei României a livrat, pe Instagram, un colaj ce conține mai multe fotografii cu soția sa, amintind de diverse momente importante pentru ei.

Jucătorul celor de la FCSB, mesaj pentru propria soţie!

Adrian și Bianca Șut s-au căsătorit în vara anului trecut.

La mulţi ani, soţia mea frumoasă! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru tot, Bianca Şut!”, a fost mesajul mijlocaşului de la FCSB.

Te iubesc, inima mea!”, a reacţionat imediat Bianca.

„Vrea să plece, s-a plâns încontinuu!”

Adrian Şut se află la FCSB din vara anului 2019, între timp fiind împrumutat, pentru o perioadă scurtă, la Academia Clinceni. În această vară, mijlocașul ar fi fost dorit de către formații din Arabia Saudită sau Turcia.

Deși arabii i-au oferit un salariu anual de 900.000 de euro, iar Beşiktaş era gata să îi plătească 600.000 de euro, mutarea sa nu s-a materializat.

Eu le-am dat OK-ul pe două milioane de euro, dar să trimită oferta oficială. Da, aștept oferta. Dacă vine oferta, gata! Păi, m-a disperat că vrea să plece, vrea să plece, s-a plâns încontinuu.

Dacă vrea să plece, să plece și gata, că nu stă Steaua (n.r. FCSB) într-un jucător!”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed