Larisa Iordache nu se dezminte! Obiceiul la care nu a renunţat nici după ce a rămas însărcinată. Mărturia legendarei gimnaste / Foto

Larisa Iordache, multiplă campioană mondială și europeană, s-a măritat pe data de 8 iunie 2024. La începutul lui septembrie a anunțat că așteaptă un copil. Fosta gimnastă a dezvăluit care este obiceiul la care nu a renunţat nici după ce a rămas însărcinată.

Larisa Iordache se poate declara împlinită atât pe plan sportiv cât și pe plan personal. Sportiva s-a căsătorit în luna iunie a acestui an cu Cristian Chiriță, alesul inimii sale. Cu puțin timp în urmă a dat și vestea cea mare, că este însărcinată.

Larisa Iordache nu se dezminte!

Pe data de 8 iunie 2024, multiplă campioană mondială și europeană l-a gimnastică, s-a căsătorit cu Cristian Chiriță. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, iar la începutul lunii septembrie fosta gimnastă a anunțat că așteaptă un copil.

Gravidă în 15 săptămâni, aceasta a dezvăluit cum decurge o zi din viața ei, dar și ce are voie să mănânce și ce nu.

„Mă simt foarte bine de când sunt gravidă, am ceva pofte, dar eu și înainte eram pofticioasă. Nu simt vreo diferență, sincer. Merg la sală zilnic, antrenez copiii. Fac mișcare ca și până acum, nu fac niște exerciții speciale.
De când sunt însărcinată nu mai ratez micul dejun. Mănânc des și în porții mici. Dimineață un pahar de lapte sau de iaurt cu cereale sau o felie de pâine cu ceva și cafeaua. Mănânc foarte multe fructe.

Îmi fac treaba și la prânz mănânc o supă și o garnitură cu foarte puțină carne. Mă duc la muncă, am orele cu copiii, apoi mănânc un fruct. Seara mai ies cu Cristian și mâncăm ce avem poftă. Când mă pun în pat mai ronțăi ceva, chiar dacă știu că nu-i bine (râde, n.red.).”, a declarat Larisa Iordache, pentru Fanatik.

„Tratamentele ajută în susținerea frumuseții. Cel mai frumos și mai bun remediu pentru frumusețe și bună dispoziție este sufletul nostru. Trebuie hrănit tot timpul cu lucruri bune, gândire pozitivă, liniște, echilibru. Trebuie să ne antrenăm zilnic să ajungem să fim echilibrați. Când începem să fim asumați ne va plăcea foarte mult ce vedem în oglindă.”, a mai spus Larisa Iordache.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed