Mutarea de ultimă oră a lui Marcel Ciolacu! Liderul din Superliga o încasează grav. Mai puţini bani pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău

Mutarea de ultimă oră a lui Marcel Ciolacu! Liderul din Superliga o încasează grav. Mai puţini bani pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Guvernul a luat o decizie clară şi a transpus-o într-o Ordonanţă de Urgenţă.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a emis o OUG care vizează şi sportul. Suma folosită de o echipă din bugetul alocat de primărie nu are voie să fie mai mare în a doua jumătate a anului decât cea cheltuită în primele 6 luni din 2024.

Mutarea de ultimă oră a lui Marcel Ciolacu!

Formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj este cea mai bună echipă din Superliga în acest start de sezon. Este însă una dintre echipele finanţate şi de către primării. Decizia luată de guvernul condus de către Marcel Ciolacu a venit la scurt timp după victoria cu Rapid.

Nu doar U Cluj este afectată. Şi alte echipe din Superliga primesc bani de la primării, dar se cunoaște că finanțarea de la stat reprezintă un procent semnificativ din bugetul total al echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău. Chiar cel mai mare din campionat, potrivit fanatik.ro.

OUG-ul a fost deja publicat în Monitorul Oficial, așa că a început să producă efecte. Pentru anul în curs, Primăria Cluj ar fi alocat 2,5 milioane de euro pentru cei de la U Cluj. Mai mult, suma pe care o vor cheltui ardelenii în perioada iulie-decembrie 2024 nu poate fi mai mare decât cea din ianuarie-iunie.

Formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău e liderul surpriză din Superliga, după 9 etape din sezonul regulat. Pentru şepcile roşii urmează un meci infernal. Joacă în etapa a zecea contra celor de la CSU Craiova. Disputa împotriva formaţiei lui Costel Gâlcă va avea loc pe Cluj Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed