Vestea momentului pentru Zeljko Kopic! Decizia de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului

Vestea momentului pentru Zeljko Kopic! Decizia de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului. Şi Dorinel Munteanu este vizat de anunţul oficial care tocmai a fost făcut.

Zeljko Kopic a reuşit să o transforme pe Dinamo dintr-o candidată la retrogradare la o echipă cu speranţe de play-off în Superliga.

Vestea momentului pentru Zeljko Kopic!

Câinii lui Zeljko Kopic speră să dea lovitura pe terenul celor de la Oţelul. Cu o zi înaintea meciurilor, omul lui Răzvan Burleanu a făcut publice brigăzile care vor conduce disputele. Arbitrii şi observatorii partidelor de vineri, din etapa a X-a, din Superliga.

Etapa se va deschide cu disputa între două echipe care speră să scape de ultimele locuri din Superliga. Este vorba despre meciul dintre FC Botoşani şi Gloria Buzău. Ambele formaţii au schimbat deja antrenorii în speranţa că vor urca în clasament.

FC Botoşani – Gloria Buzău, ora 18.00

Arbitri: Radu Petrescu – Adrian Radu Ghinguleac, Ionuţ Traian Neacşu – Andrei Antonie

Camera VAR: Cătălin Popa, Ovidiu Artene

Observatori: Cristian Nica, Marin Barbu

Oţelul Galaţi – Dinamo, ora 21.00

Arbitri: Nicuşor Viorel Flueran – Adrian Popescu, Bucsi Imre-Laszlo – Robert Avram

Camera VAR: George Cătălin Găman, Lucian Rusandu

Observatori: Adrian Vidan, Imilian Şerbănică.

Ziua se încheie cu meciul dintre Oţelul şi Dinamo. Formaţia lui Dorinel Munteanu e pe locul secund în Superliga. De partea cealaltă, câinii lui Zeljko Kopic au un start bun şi speră la un loc de play-off, fără grijile retrogradării. Dacă termină în primele 6, câinii vor avea apoi un turneu de 10 meciuri amicale. Asta pentru că sunt în insolvenţă şi nu au drept de participare în cupele europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed