Simona Halep iese la rampă! Anunţ fabulos pentru Cristina Neagu. Messi din handbal tocmai şi-a anunţat retragerea

Messi din handbal tocmai şi-a anunţat retragerea din cariera de sportivă. Simona Halep a făcut un anunţ fabulos pentru Cristina Neagu. Fostul lider mondial WTA, îi dorește handbalistei sănătate și să se bucure de viață.

Simona Halep și-a dorit să îi transmită Cristinei Neagu un mesaj, la aflarea veștii legată de retragerea din handbal. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros așteaptă să revină pe terenul de tenis.

Simona Halep revine la rampă!

În martie 2024, TAS a hotărât să îi reducă Simonei Halep suspendarea din tenisul profesionist de la patru ani la nouă luni. Jumătate de an mai târziu, sportiva din Constanța își pregătește revenirea în circuitul WTA. În octombrie, va avea șansa să joace în întrecerea WTA 250 din Hong Kong, unde a primit o invitație din partea organizatorilor.

Până atunci, Halep s-a referit la scandalul de dopaj prin care a trecut, spunând că își dorește să îl uite.

„Acum mă simt bine. Este un subiect pe care vreau să îl las în urmă. A fost, a trecut. Am câștigat procesul, am dovedit că nu am fost vinovată cu absolut nimic, iar acum aștept să mă întorc pe teren,” a declarat Halep.

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă din istoria României, a luat decizia de a se retrage din sport. La aflarea veștii, Halep, fost lider mondial WTA, i-a transmis acesteia un mesaj de încurajare.

„Există viață și după sport și îi doresc sănătate, pentru că asta e cea mai importantă și să se bucure de viață,” au fost cuvintele adresate de Simona Halep, Cristinei Neagu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed