Simona Halep rupe tăcerea! Ce spune despre noua stea a tenisului românesc. Nu l-a uitat nici pe Ion Ţiriac

Simona Halep rupe tăcerea și vorbește despre noua stea a tenisului românesc. Tenismena a avut privilegiul de a decerna trofeele Tiriac Foundation Trophy alături de Nadia Comăneci. A fost prima dată când i s-a oferit această șansă.

Fostul lider mondial WTA, Simona Halep a fost cea care a decernat trofeele Tiriac Foundation Trophy alături de Nadia Comăneci. După finală, constănțeanca a felicitat-o pe Miriam Bulgaru, câștigătoarea turneului.

Simona Halep rupe tăcerea!

Halep a avut privilegiul de a decerna trofeele Țiriac Foundation Trophy alături de Nadia Comăneci.

A fost prima dată când aceasta a avut șansa, de a fi, în cadrul unei ceremonii de premiere de finală de turneu, persoana care înmânează un trofeu. La finalul partidei, Halep a lăudat-o pe Miriam Bulgaru, care a reușit să câștige primul titlu al carierei. Bulgaru a învins-o pe Kathinka von Deichmann, la București, scor 6-3, 1-6, 6-4.

„Este o postură foarte frumoasă. Mă bucur că am făcut-o prima dată în România și a fost și mai deosebit că a câștigat o româncă.

Vreau să o felicit pe Miriam din suflet. Știu că nu e ușor să joci acasă, dar e bine și frumos, pentru că iei mult mai multă energie de la cei dragi. Sper să mai facă finale și să le câștige,” a declarat Halep.

Fostul lider mondial WTA nu s-a oprit aici. „Vreau să felicit această inițiativă și Fundația Țiriac. O româncă a câștigat acest turneu, a ajutat-o mult financiar și cu punctele. Turneul acesta ne ajută.

Eu țin minte că, acum vreo 17 ani, am jucat și eu turnee de 10,000, le-am și câștigat și a fost o experiență foarte frumoasă,” a adăugat dubla campioană de Grand Slam din țara noastră.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed