Ce se întâmplă cu jucătorul dat afară de Gigi Becali! Voia să se retragă la 26 de ani. Este răsturnare totală de situaţie

Jucătorul dat afară de Gigi Becali, voia să se retragă la 26 de ani din fotbal. Este răsturnare totală de situaţie în cazul fostului atacant de la FCSB și al echipei naționale de tineret a României. La scurt timp, jucătorul a revenit asupra deciziei.

Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul fostului atacant al echipei patronate de Gigi Becali. Adi Petre a vrut să se retragă din fotbal, însă propunerea venită din partea unei echipe din România l-a făcut să renunțe la decizia inițială.

Ce s-a întâmplat cu jucătorul dat afară de Gigi Becali!

Adi Petre, fostul atacant al celor de la FCSB și al echipei naționale de tineret a României, a revenit rapid asupra deciziei de a se lăsa de fotbal.
În mai puțin de o zi, fotbalistul a primit o nouă propunere din partea celor de la Concordia Chiajna.  Acesta este clubul de care Petre s-a despărțit pe data de 9 septembrie!

Cristian Tănase, președintele echipei, a fost cel care a dat vestea total neașteptată, mai ales că acum câteva zile anunța că între cele două părți se va încheia colaborarea.

”În primul rând, avem încă încredere într-un fotbalist de 26 de ani, care a jucat la un anumit nivel.
Nu puteam să-l lăsăm să ia această decizie acum, ci să-l ajutăm cumva, ca să ne ajute și el pe noi. Adică o situație de win-win, ca să zic așa.
De mâine (n.r. – joi) se va prezenta la antrenamentele echipei.

Nu văd ce probleme să aibă cu antrenorii, căci sarcina lor este să-și facă treaba și să scoată tot ce au mai bun de oferit fotbaliștii”, a spus Tănase, potrivit liga2prosport.ro.

Petre va semna iar cu cei de la Concordia, dar și așteptările ilfovenilor vor fi unele pe măsură.

”E clar că și Adi trebuie să răsplătească această încredere pe care o avem în el.

O să avem răbdare cu el și sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Acum nici nu-mi vine să mă uit pe clasament. Trebuie neapărat să facem puncte în meciurile ce vin”, a mai spus Tănase.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed