Ciprian Tătărușanu nu uită de unde a plecat! Ce le-a cerut fanilor celor de la FCSB. Discurs fabulos al fostului portar

Ciprian Tătăruşanu a decis să se retragă din fotbal, dar nu uită de unde a plecat! Acesta le-a cerut fanilor celor de la FCSB să vină la următorul meci al roș-albaștrilor, unde va fi și el prezent. Fostul portar a recunoscut că este echipa sa de suflet.

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal, printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare. La 38 de ani, goalkeeperul a decis să spună stop carierei de sportiv, dar nu uită de unde a plecat și revine în tribunele echipei sale de suflet.

Ciprian Tătărușanu nu uită de unde a plecat!

Miercuri, 11 septembrie, Tătărușanu a decis să se retragă din fotbal, la 38 de ani. Vestea a fost anunțată de către goalkeeper pe rețelele sociale printr-un mesaj emoționant.
La numai o săptămână după anunțul făcut, acesta a revenit în România și s-a filmat în echipamentul celor de la FCSB.

Fostul portar al roș-albaștrilor a dezvăluit că va fi prezent la meciul echipei sale de suflet contra celor de la Petrolul de pe Ghencea.

”Vă aștept sâmbătă la meciul cu Petrolul, unde voi și eu prezent pentru prima oară pe noul stadion din Ghencea”.  A fost mesajul transmis Tătărușanu pe Facebook-ul celor de la FCSB.

FCSB – Petrolul se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30.

La scurt timp după anunțul făcut, Raul Rusescu a vorbit despre viitorul fostului său coleg de la FCSB și echipa națională.

Rusescu consideră că Tătărușanu a ales momentul potrivit pentru a se retrage și este convins că acesta va rămâne în fotbal.

”Nu m-a surprins decizia lui Tătărușanu. Mă așteptam, din ce am vorbit cu el. E momentul potrivit să înceapă o nouă viață. Să-i mulțumim pentru ce a făcut pentru Steaua, pentru echipa națională. În ultimii 20 de ani e cel mai bun portar român, la nivelul lui Bogdan Lobonț.

Era momentul potrivit să se retragă, are o vârstă, a revenit acasă, are copii. Are lucruri de făcut și era momentul potrivit pentru el să facă acest pas. Îl văd în continuare în fotbal, absolut, e o persoană de la care mulți pot învăța. Depinde foarte mult de ceea ce el își va dori. Nu a fost o persoană activă în public, dar pe parte fotbalistică are multe de spus, de arătat, de învățat”, a spus Rusescu, potrivit gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed