Dan Petrescu trebuie să ştie! Noul obiectiv al celor de la CFR Cluj. Neluțu Varga a spus clar

Neluțu Varga a anunțat care este principalul obiectiv al celor de la CFR Cluj, în cadrul noului sezon de Superliga! După remiza cu FCSB, 2-2, ardelenii nu se gândesc la titlul de campioană.

Elevii lui Dan Petrescu s-au concentrat pe campionat abia după eliminarea din cupele europene. CFR Cluj se află departe de rivalii de la Universitatea Cluj, echipă ce se situează în fruntea clasamentului intern.

Neluțu Varga a spus clar!

Neluțu Varga nu se gândește la lupta pentru titlu. Principalul obiectiv al elevilor lui Dan Petrescu este calificarea pe un loc de play-off.

„Avem o echipă bună, spre foarte bună. Îmi place cum am jucat împotriva FCSB-ului, care, să nu uităm, este până la urmă campioana en titre. Lotul arată bine.

Dan Petrescu are soluții, dar vreau să o luăm pas cu pas. Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Nu o să mă auziți că vorbesc de titlu sau de lucruri din acestea, să pară că iarăși ne lăudăm, că vrem să facem spectacol din declarații.

Trebuie să fim realiști. Obiectivul nostru este calificarea în play-off, iar apoi, bineînțeles, dacă ne calificăm – și sunt convins că nu o să avem emoții – vom lupta pentru titlul de campioană, dar acesta este primul pas.

Haideți să luăm totul pe rând și, întâi, să mergem în play-off. Vedeți și dumneavoastră ce campionat dificil este, cu foarte multe echipe echilibrate!”, a transmis, la Fanatik, Neluțu Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed