Radu Drăgușin, titular în Cupa Ligii. Tottenham, revenire spectaculoasă. Ce notă a primit internaționalul român

Radu Drăgușin a fost titular în meciul Coventry – Tottenham, 1-2, contând pentru 16-imile Cupei Ligii Angliei. În urma acestei victorii, echipa tricolorului s-a calificat în optimile competiției.

Pentru internaționalul român a fost a doua partidă în care Ange Postecoglou l-a titularizat. Prima dată s-a întâmplat în urmă cu două etape în Premier League, în meciul cu Newscastle, pierdut de Tottenham 1-2.

Radu Drăgușin, titular în Cupa Angliei

Tottenham a câștigat meciul cu Coventry și merge mai departe în Cupa Ligii.

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost utilizat de Ange Postecoglou încă din primul minutul al meciului Coventry – Tottenham. La pauză scorul a fost 0-0, iar românul a primit nota 5.

 ”Românul s-a chinuit să țină pasul cu Bassette în minutele de până la pauză, iar jucătorul lui Coventry a șutat peste poartă”, au scris englezii de la Spurs Web.

La final, Drăgușin a fost notat de SofaScore cu 7,3, punctaj peste media echipei, 7,13.

Coventry a deschis scorul în minutul 63 prin Thomas-Asante. Când mai erau câteva minute, Tottenham a restabilit egalitatea prin Spence. După doar patru minute, formația românului a punctat din nou prin Johnson.

 
Echipele de start  
Coventry (4-2-3-1): Wilson – Van Wwijk, Binks, Thomas B – Allen, Eccles – Thomas-Asante, Rudoni, Wright – Bassette

Tottenham (4-3-3): Forster – Gray, Drăgușin, Davies, Udogie – Sarr, Bentancur, Bergvall – Odobert, Solanke, Werner

Formula aleasă de Postecoglou a fost total schimbată față de partidele din Premier League. Fanii au reacționat imediat.

”Mă bucur că Gray, Bergvall și Drăgușin încep”, ”Destul de bun pentru a câștiga”,  ”O mulțime de preocupări, nu-mi place”, ”Această formație chiar mă sperie”, au fost câteva dintre reacții.

Internaționalul român a bifat astfel al doilea meci ca titular pentru echipa sa de club. După ce a fost integralist în Newscastle – Tottenham 2-1, a fost uitat, din nou, pe bancă. În derby-ul cu Arsenal nu a bifat niciun minut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed