Gigi Becali a dat ordin! Ce trebuie să facă FCSB în Europa League. Calculele latifundiarului din Pipera

Gigi Becali știe ce vrea de la echipa lui Elias Charalambous pentru UEFA Europa League. Latifundiarul din Piera a dat ordin, câte puncte vrea să obțină roș-albaștrii din cele 8 partide.

FCSB a devenit campioana României în sezonul trecut și s-a calificat automat în preliminariile Champions League, acolo unde a ajuns până în turul trei, fiind eliminată de Sparta Praga, scor general 2-3.

Gigi Becali a dat ordin! Ce trebuie să facă FCSB în Europa League

În urma eliminării din Champions League, roș-albaștrii au fost trimiși în play-off-ul UEFA Europa League, de unde s-au calificat în faza ligii.

Acum, FCSB trebuie să joace contra 8 formații de top din Europa, printre care Manchester United, Rangers sau PAOK Salonic.

Prima echipă pe care o întâlnește este RFS Riga, din Letonia. Meciul se va desfășura pe teren propriu, pe 26 septembrie, de la ora 22:00.

Mai este aproximativ o săptămână până la startul meciului, iar Gigi Becali a spus ce vrea de la echipă, minim 12 puncte, din cele 8 meciuri.

”Vreau atâtea puncte încât să mai jucăm două meciuri (n.r. să se califice în șaisprezecimile competiției). Aș vrea minimum 12 puncte, jumătate din maximum, ca să putem juca meciurile de baraj. Chiar și cu 10 cred (n.r. că ne clasăm în locurile 9 -24)”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Pentru a se putea califica în șaisprezecimile Europa League, FCSB trebuie să se claseze pe locurile 1 – 24 din totalul de 36.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed