Lovitură pentru Ana Bărbosu! Imaginile care pot schimba totul. Ce au făcut avocații americancei Jordan Chiles

Jordan Chiles își continuă lupta pentru recuperarea medaliei de la Ana Bărbosu. Presa din SUA a dezvăluit că avocații gimnastei au depus noi probe în dosarul de la Tribunalul Federal Elvețian.

Sportiva speră ca ultima probă să o ajute să primească medalia de bronz în proba de sol din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. 

Lovitură pentru Ana Bărbosu

Jurnaliștii americani au anunțat cum vor avocații gimnastei să-i convingă pe cei de la TAS să-i înapoieze medalia. Luni, 16 septembrie 2024, Federația de Gimnastică din SUA (USAG) a înregistrat apelul lui Jordan Chiles la Tribunalul Federal Elvețian.

La dosar a fost depusă o nouă filmare realizată de cei de la Netflix. Din imagini se pare c[ reiese faptul căChiles a contestat rezultatul în mai puțin de 60 de secunde.

US Today anunță că noua probă depusă ar trebui să facă diferența.

 „Un clip înregistrat de echipa Netflix ar putea să fie arma principală în apelul lui Jordan Chiles pentru medalia de bronz. Dacă Jordan Chiles reușește să-și păstreze medalia olimpică de bronz, ar trebui să îi mulțumească lui Simone Biles și documentarului pe care Netflix îl realizează pentru aceasta.

 Antrenoarea lui Chiles, Cecile Landi, este auzită pe filmarea documentarului spunând asta, la exact 49 de secunde după ce scorul lui Chiles a fost anunțat. Ea repetă, de asemenea, „contestație pentru Jordan”. Dau și „Pentru Jordan” înainte de termenul limită de 60 de secunde”, titrează USA Today.

Cei de la Netflix au filmat finala la sol pentru a realiza un documentar despre Simone Biles.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed