Gigi Becali nu s-a mai abţinut! L-a distrus pe Ioan Ovidiu Sabău. Cuvinte jignitoare la adresa religiei antrenorului

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! L-a distrus pe Ioan Ovidiu Sabău. Cuvinte jignitoare la adresa religiei antrenorului. Latifundiarul din Pipera nu a mai ţinut cont de nimic atunci când a văzut că U Cluj e prima în Superliga.

Gigi Becali l-a atacat fără menajamente pe Ioan Ovidiu Sabău. L-a făcut praf pe tema religiei pe care a îmbrăţişat-o. Antrenorul e adeptul martorilor lui Iehova.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Lăudat de toată lumea, Ioan Ovidiu Sabău a fost atacat fără milă de către Gigi Becali. Tehnicianul a dus-o până pe primul loc în Superliga pe U Cluj. Spune că nu se teme de şepcile roşii, mai ales că acolo sunt mai mulţi jucători daţi afară de la FCSB, conform fanatik.ro.

”Dacă U Cluj joacă ce a jucat aseară devine periculoasă. Dar nu îmi vine să cred că e o echipă prea valoroasă, pentru că au acolo câțiva jucători pe care i-am dat de la mine, la care am renunțat eu.

Ori e prea bun, mare antrenor ăla, iehovistul. Dacă iehovistul e prea mare antrenor, nu-i problemă nici asta, pentru că îi dă Iehova ce-i dă și după aia îl lasă de îl aruncă în cap pe iehovist.

Ei le dă tra la la, tra la la, iehoviști și pe urmă vin în cap iehoviștii, că-i lasă vrăjmașul din mână și le dă putere vrăjmașul la iehoviști. E antrenor bun că-i vrăjmașul la iehoviști. Ori e Rapidul prea slabă. Acum rămâne de văzut, una din două.

Rapidul nu e o echipă foarte slabă, nu știu ce s-a întâmplat aseară. Ce cred eu că s-a întâmplat, nu pot să spun. Nimeni nu face analiza la echipa mea și atunci nu-i frumos să fac nici eu la alții. Ce, mă fac acum comentator de fotbal sau analist? Nu vreau, dar îmi cam dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed