Decizie şocantă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali! S-a retras la doar 26 de ani. După anunţ şi-a cerut iubita în căsătorie / Foto

Adrian Petre (26 de ani), fost jucător la Farul și FCSB, a împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare! Deși a anunțat că se va retrage din activitate, atacantul nu pare a fi supărat, ba chiar lucrurile merg strună în viața personală.

Petre și-a cerut în căsătorie partenera de viață! În vârstă de doar 26 de ani, fotbalistul a pus piciorul în prag și este mai mult decât entuziasmat să înceapă viața de familie.

Adrian Petre s-a căsătorit!

Deși formează un cuplu de aproximativ un an de zile, Anastasia a răspuns afirmativ la marea întrebare. Au împărtășit vestea pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește fosta sa relație, Petre a format un cuplu aproximativ șapte ani cu Bianca Tirsin, Miss Universe România. Deși cei doi și-au deschis un restaurant de tip pizzerie, în orașul natal Arad, aceștia s-au despărțit chiar înainte ca fotbalistul să înceapă o nouă poveste de dragoste alături de Anastasia.

Adrian Petre a evoluat în ultima perioadă pentru Concordia Chiajna, în Liga 2.

Atacantul a fost achiziționat de către Esbjerg, de la UTA, în vara anului 2017, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Pentru formația daneză, românul a reușit să înscrie 29 de goluri, în cadrul a 82 de partide oficiale.

Acest lucru a captat atenția FCSB-ului, care l-a transferat oficial în februarie 2020. Pe atunci, roș-albaștrii au plătit o sumă impresionantă pentru Superliga, în schimbul serviciilor acestuia, și anume, 800.000 de euro.

De-a lungul carierei sale, Adrian Petre a mai evoluat pentru Farul Constanța, Consenza, UTA, APO Levadiakos, Hermannstadt și CS Tunari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed