Avertisment teribil pentru Marius Şumudică! Ar putea fi dezastru la Rapid. Un fost preşedinte a spus clar

Avertisment teribil pentru Marius Şumudică! Ar putea fi dezastru la Rapid. Un fost preşedinte a spus clar. Daniel Niculae vorbeşte despre posibilitatea ca echipa giuleşteană să rateze play-off-ul de Superliga.

Marius Şumudică a revenit în Giuleşti cu o înfrângere. Rapid a pierdut, scor 0-2, cu liderul surpriză din Superliga, U Cluj.

Avertisment teribil pentru Marius Şumudică!

Fostul preşedinte al celor de la Rapid, Daniel Niculae a vorbit despre problemele formaţiei lui Marius Şumudică. Spune că un scenariu în care play-off-ul ar putea fi ratat trebuie luat serios în calcul.

După 9 etape din Superliga, Rapid se află doar pe locul 11 în clasament, cu 9 puncte adunate. Asta deşi visa la titlu. Giuleștenii sunt la 5 puncte distanță de Petrolul, ocupanta ultimei poziții de play-off.

În afara primelor 6 se mai află și alte formații importante, precum FCSB, Sepsi sau Farul Constanța. Lupta pentru o clasare în play-off la finalul sezonului regulat va fi destul de aprigă. „Și eu zic că e foarte greu să iei titlul. E foarte greu să te gândești la campionat. Echipa trebuie să se exprime mult mai bine, iar asta cred că va face Șumi în perioada imediat următoare.

Nu pot să nu mă gândesc (n.r. – la faptul că Rapid nu va prinde play-off-ul), pentru că sunt multe echipe care au făcut deja multe puncte. Rapidul va arăta altfel”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

U Cluj, liderul surpriză din Superliga, a adunat 21 de puncte după 9 etape. Are 12 mai multe decât Rapid. De asemenea, Oțelul, este neînvinsă în campionat. Gălățenii sunt pe locul secund și au 16 puncte. Urmează apoi Dinamo și CSU Craiova, cu câte 15 puncte, plus CFR Cluj cu Petrolul, ambele cu 14 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed