‘A fost nebunesc’. Dramă pentru partenera jucătorului lui Marius Şumudică. A rămas marcată la venirea în România / Foto

Brittany Hockley, logodnica lui Benjamin Siegrist, portarul celor de la Rapid, a trăit clipe de coșmar în Capitală! Blondina, vedetă în Australia, a dezvăluit, prin intermediul rețelelor de socializare, șocul pe care l-a trăit la sosirea în România.

Brittany a fost îngrozită de cutremurul cu magnitudinea de 5.4, care s-a produs în judeţul Buzău, dar care s-a resimţit şi în București.

Brittany Hockley a fost îngrozită!

Cu aproape 250.000 de urmăritori, australianca a fost extrem de nerăbdătoare să  povestească incidentul internauților.

„Tocmai am experimentat primul cutremur din viaţa mea. Un adevărat cutremur! A fost nebunesc. Ben nu a fost aici pentru că este la echipă. Pur şi simplu stăteam aici şi am simţit că tot pământul a început să vibreze. Pereţii vibrau… m-am aşezat şi m-am întrebat: ‘Ce a fost asta?’. A fost ciudat!

După câteva secunde nu mai aveam niciun dubiu, chiar era un cutremur! Toată clădirea a început să se zguduie, lucrurile se mişcau prin casă. I-am trimis un mesaj lui Ben şi i-am spus: ‘Doamne, este un cutremur! Ce să fac? Ce fac oamenii când sunt cutremure?’. A avut 5.3 magnitudine, este destul de mare.

În ultima oră am căutat informaţii despre cutremure şi ce să fac dacă va mai avea loc unul. Dar se pare că Bucureştiul este capitala din Uniunea Europeană în care se produc cele mai multe cutremure. Nu ştiam asta! Ce am învăţat despre România: are un număr mare de urşi şi traficul este îngrozitor!”, a reacţionat Brittany Hockley, pe contul ei de Instagram.

Brittany a devenit cunoscută în urma participării sale în cadrul unui Show Tv. Se află într-o relație amoroasă cu Benjamin Siegrist de mai bine de doi ani.

Între timp, portarul elvețian a cerut-o în căsătorie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed