Mihai Stoica a spus clar! Jucătorul de la FCSB pe care l-a remarcat de la primul meci. Nu va mai lipsi din echipa lui Elias Charalambous

Mihai Popescu, debut cu brio la FCSB! Noua vedetă din vestiarul lui Elias Charalambous l-a lăsat mască pe Mihai Stoica, după ce a fost integralist în cadrul ultimei partide contra celor de la CFR Cluj, 2-2.

Fundașul s-a adaptat la campioana României în timp record, după transferul de la Farul Constanța. Gigi Becali, patronul FCSB, le-a plătit 250.000 constănțenilor, în schimbul serviciilor lui Popescu.

Jucătorul de la FCSB care l-a marcat pe MM Stoica!

Oficialul campioanei României a fost extrem de mulțumit de evoluția fundașului.

„Remarc, subliniez evoluția remarcabilă a lui Mihai Popescu, la primul lui meci pentru noi. A făcut câteva antrenamente și nu cu toată echipa, pentru că unii erau plecați la echipele naționale. Nu numai că a jucat bine, a fost foarte curajos.

Am construit cu el, a atacat. Este cea mai mare calitate a unui fundaș central, să aibă duelurile departe de poarta lui, nu să se dea de fund înapoi cum fac foarte mulți. Și noi am avut foarte multe exemple care jucau la alibi.

Mi-a plăcut foarte mult cum am jucat, a fost primul lui meci, Îmi făceam probleme mari. Nu am simțit absența lui Ngezana. Mihai Popescu a jucat bine. Am vorbit și cu staff-ul, mi-au spus că a jucat perfect!”, a spus, la Prima Sport, Meme Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed