Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului! Scoţienii se revoltă. Îl cer pe tricolor la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului! Scoţienii se revoltă. Îl cer pe tricolor la prima echipă a lui Rangers. Asta deşi antrenorul Philippe Clement a spus clar că nu se bazează pe jucătorul român.

Ianis Hagi continuă să fie în centrul polemicilor din Scoţia. Este cerut, cu insistenţă la prima echipă. Antrenorul lui Rangers a transmis în mai multe că tricolorul nu intră în planurile sale și l-a trimis la echipa a doua.

Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului!

Ianis Hagi a spus că vrea să rămână la Rangers, dar situaţia sa continuă să fie explozivă. Jurnalistul Sky Sports și talkSport Dan Bardell l-a atenționat pe Clement. Spune că fosta campioană a Scoției nu-și permite să țină pe bară un fotbalist precum Ianis.

”Nu cred că Rangers e în poziția de a avea un jucător atât de talentat în afara lotului, indiferent de motiv. Va fi la club cel puțin până în ianuarie. Aș sugera să fie readus la prima echipă”, a transmis Bardell, potrivit IbroxNews.

Perioada de mercato s-a încheiat în aproape toate campionatele, dar românul va rămâne la Rangers. Presa din Scoția susține că există șanse importante ca românul să se transfere în iarnă.

”Având în vedere că toată lumea știe cât de bun poate fi Hagi, e frustrant că e puțin probabil să-l mai vedem strălucind pe Ibrox. Plecarea sa în ianuarie pare cea mai bună opțiune pentru toate părțile, dar va fi un final amar al aventurii sale la Glasgow”, au mai notat scoțienii.

Cota de piaţă a tricolorului s-a prăbuşit. A ajuns la două milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 16 goluri și 21 de assist-uri în 99 de meciuri a adunat Hagi la Rangers.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed