Lovitură dură pentru Gigi Becali. Afacerea fiicei sale este în pericol. Reacție dură a omului de afaceri: ‘Bălăceanca’

Gigi Becali a primit o lovitură neașteptată. Un român stabilit în Germania susține că brandul „Becali” este al lui. Ovidiu Christian Altmann a declarat pentru Cancan faptul că a înregistrat marca în Germania încă din 2006.

Dezvăluirea a fost făcută după ce Gigi Becali și-a inaugurat un hotel pe litoral, ‘Becali Hotel’, afacere de care se ocupă fiica sa, Teodora.

„Nu știu cum a reușit, deoarece eu dețin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE. De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul și peste România cu acest brand”, a spus Ovidiu Christian Altmann pentru Cancan.

Gigi Becali a reacționat în stilul său caracteristic după ce a aflat ce a declarat Ovidiu Christian Altmann.

”Bine, eu spun așa: la noi este, undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”, a declarat omul de afaceri pentru sursa de mai sus.

Mihai Mincu, ginerele lui Becali, a dat câteva amănunte despre hotelul deschis pe litoralul românesc.

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.”, a declarat, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed