‘I-a nenorocit viaţa!’ Afirmaţii devastatoare pentru Simona Halep. Românca, implicată în scandalul momentului

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, nu a scăpat de ochii răi ai contestatarilor! Francezul și-a găsit un nou angajament, cu Naomi Osaka, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Rennae Stubbs a luat atitudine și a reamintit cum Patrick Mourayogolou i-a distrus cariera Simonei Halep. Mai mult de atât, australianca nu-l consideră pe acesta un tehnician bun, susținând că nu a contribuit cu nimic la cariera de succes pe care a avut-o Serena Williams.

Afirmaţii devastatoare pentru Simona Halep!

Stubbs consideră că orice antrenor ar fi putut atinge performanțe alături de jucătoarea de tenis americană, având în vedere talentul și perseverența de care a dat dovadă Serena Williams.

„Aș spune că există mulți antrenori care ar fi putut face o mare diferență în viața Serenei Williams. Când el a preluat-o, ea era într-o ușoară perioadă de declin. Dar oricine cu cap știe că fiecare jucător trece prin astfel de perioade. Cineva la fel de bun ca Serena avea să își revină oricum. Este o jucătoare care a ajuns unde a ajuns datorită mamei și tatălui ei. Au ajutat-o să navigheze prin această carieră!

El i-a cam dat peste cap viața Simonei Halep cu aceste acuzații, despre cine a adus acele persoane și a pus acele substanțe în băuturile ei sau orice ar fi fost, iar acum ea a primit o suspendare de doi ani. Nu știu, aș fi puțin precaută să am în jurul meu oameni cu astfel de antecedente!”, a spus, conform sportskeeda.com, Rennae Stubbs.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed